NL - FR
een initiatief van

Je verhaal

5/8/2010 ,Kwam ik van Knokke gereden na mijn werk , moest dringen naar toilet ,en kon zo maar niet stopen gelijk waar ,Ik besloop te rijden tot een zaak die ik een beetje kende, om het verhaal wat kort te houden ,er was iets in mijn drank gedaan waar ik echt slecht van geweest ik kon zelfs niet meer praten ik akkelde meer dan veel ,de schuld werd achteraf naar mijn geschoven, omdat ik daar een cava of 3 gedronken had, en ik ben verkracht geweest door de uitbater van die zaak ,eer ik het eigelijk goed besefte en op aanraden van ne bevoegde persoon van de politie ,heb ik het na 2dagen gaan geven, Ik ben 2dagen echt van de kaart geweest, uiteindelijk de kliniek de politie hebben me perfect op gevangen waar het niet goed en vlot liep was slachtofferhulp ze stuurde me van pier naar pol ik gaf het op maar zij niet toch is het allemaal nog goed verlopen . Maar dan begon de miserie met de advocaat, er waren geen bewijzen en getuigen en nu begin maar ,op het gerecht was er ne ganse toneelstuk bezig van de tegen partij ne cinema ongeloof word hoe meer ze het kunnen fantaseren hoe liever ze het hebben het was geen eerlijk proces , maar ik ben niet bij de pakken zitten ondanks ik niet werd geloofd het zijn maar de leugenaars met geld die geloofd worden gij die uiteindelijk die de waarheid spreekt ,'t is maar een domme vrouw ze moest daar maar niet gestapt zijn, waar blijven onze vrouwelijke rechters of er waren 5 mannen voor mijne neus ,wat weten zij van verkrachting ??? nu in Januari 2014 komt het terug voor. Voor mij kan dat niet zo gelaten worden ,ik ben in mijn recht en voel mij zeker niet schuldig hij is den dader! en moet zijn straf krijgen .ik weet ook van nog 2 andere vrouwen waar hij het aan toe gepast heeft .maar willen met het gerecht niets te maken hebben dus .als er niets tegen gedaan word tegen dat ventje kan dat maar verslechteren en nog veel meer slachtoffers vallen , ook niet vergeten hij staat er voor gekend .

Terug naar overzicht
News
Vandaag worden er in ons land weer 100 vrouwen verkracht...
22 / 6 /2015

Ik zwijg niet meer
In België startte op 25 november 2013 een actie die zich specifiek tegen verkrachting van vrouwen richt.

Om de overheid tot actie aan te sporen roept de Vrouwenraad vrouwen op niet langer te zwijgen. Duizenden slachtoffers mogen niet in de kou blijven staan. En de daders moeten gestraft worden. 
[-]  Bent u een slachtoffer, laat dan van u horen. Dien klacht in bij de politie en doe uw verhaal anoniem via ikzwijgnietmeer.be. Want elke dag worden in ons land weer 100 vrouwen verkracht. En slechts 10 van hen dienen klacht in. 
[-]  Wilt u dit onrecht mee bestrijden, steun dan deze Belgische campagne voor een betere opvang, een goede begeleiding en meer respect voor de rechten van slachtoffers van verkrachting.
Teken de petitie

The Gap Is Mine!