NL - FR
een initiatief van

Je verhaal

In schrijven ben ik niet zo goed maar zal mijn best doen.Ben 30 jaar getrouwd geweest met een rijkswacher de man van de wet.Meneer was altijd zo belangrijk bij andere mensen werd op handen gedragen.Thuis ging het meestal goed.En in die 30 jaar ben ik 2 maal verkracht geweest.Heb dit nooit tegen iemand gezegd.Hij kneep mijn keel.Ben wel goed in alles te verdringen.En dat is niet ok.Is al zoveel jaar geleden.Ben aan schrijven en aan huilen tegelijk.Zit nog diep.Komt er na jaren toch uit.Bedankt dat jullie er zijn.Wil wel anoniem blijven

Terug naar overzicht
News
Vandaag worden er in ons land weer 100 vrouwen verkracht...
22 / 6 /2015

Ik zwijg niet meer
In België startte op 25 november 2013 een actie die zich specifiek tegen verkrachting van vrouwen richt.

Om de overheid tot actie aan te sporen roept de Vrouwenraad vrouwen op niet langer te zwijgen. Duizenden slachtoffers mogen niet in de kou blijven staan. En de daders moeten gestraft worden. 
[-]  Bent u een slachtoffer, laat dan van u horen. Dien klacht in bij de politie en doe uw verhaal anoniem via ikzwijgnietmeer.be. Want elke dag worden in ons land weer 100 vrouwen verkracht. En slechts 10 van hen dienen klacht in. 
[-]  Wilt u dit onrecht mee bestrijden, steun dan deze Belgische campagne voor een betere opvang, een goede begeleiding en meer respect voor de rechten van slachtoffers van verkrachting.
Teken de petitie

The Gap Is Mine!