NL - FR
een initiatief van

Je verhaal

Hallo

Ik heb een verhaal dat ik moeilijk kan vergeten die een groot aantal jaren gebeurd is met mijn ex vriend.
In dit geval gaat het dus niet om mijzelf,maar dus wel om het slachtoffer mijn ex vriend
Hij werd lastiggevallen door racisten en werd verkracht omwille van zijn huidskleur of afkomst,blijkbaar was dit voor hen genoeg om hem op te zoeken en voor 1 persoon van die bende,om hem ook te slaan en te verkrachtten(anaal dus) plus hij is ook erg geslagen geweest die nacht.
Door zijn verwondingen aan zijn aangezicht en lichaam is hij naar de politie geweest(helemaal alleen,bang en verschoten van de daders ).
Dus hij deed is eerste instantie aangifte
Toen de politie hem ondervraagde merkte hij direct op dat ze omwille van zijn huidskleur en ook omdat hij als minderjarige een strafregister had opgebouwd ,hem eigenlijk liever niet verder wilden helpen
Door dat had hij al helemaal geen vertrouwen meer om de ergste versie weer te geven dus de verkrachting,want ja mannen kunnen ook mannen verkrachtten
En hierop heeft hij het politiebureau verlaten,aangifte van de slagen en verwondingen gedaan,waarvan zelfs nooit een zaak is gekomen,plus dat hij uit wantrouwen en schaamte nooit de verkrachting te woord heeft kunnen brengen,bravo politie west vlaanderen ..


Terug naar overzicht
News
Vandaag worden er in ons land weer 100 vrouwen verkracht...
22 / 6 /2015

Ik zwijg niet meer
In België startte op 25 november 2013 een actie die zich specifiek tegen verkrachting van vrouwen richt.

Om de overheid tot actie aan te sporen roept de Vrouwenraad vrouwen op niet langer te zwijgen. Duizenden slachtoffers mogen niet in de kou blijven staan. En de daders moeten gestraft worden. 
[-]  Bent u een slachtoffer, laat dan van u horen. Dien klacht in bij de politie en doe uw verhaal anoniem via ikzwijgnietmeer.be. Want elke dag worden in ons land weer 100 vrouwen verkracht. En slechts 10 van hen dienen klacht in. 
[-]  Wilt u dit onrecht mee bestrijden, steun dan deze Belgische campagne voor een betere opvang, een goede begeleiding en meer respect voor de rechten van slachtoffers van verkrachting.
Teken de petitie

The Gap Is Mine!