NL - FR
een initiatief van

Je verhaal

Ik was 12 jaar toen het gebeurde. Ik zat juist in het eerste middelbaar en we hadden techniek van een heel knappe leerkracht(ik ben een biseksueel meisje). ik praatte vaak over haar met mijn vriendinnen, over mijn fantasieen enzo, en zij wist dat. Op een dag moest ik een beetje langer blijven na de les omdat ik een slechte toets had en ze wilde me alles nog eens uitleggen. Toen ik dus de extra oefeningen aan het maken was kwam ze ineens naar mij. Ze vroeg of ik alles begreep en ik zei ja. Maar inneens begon ze haar bloes uit te doen zodat ze enkel nog in haar bh stond. En ze vroeg of ze haar broek ook moest uitdoen, ik antwoorde niet (zoverstomd was ik) dus deed ze dat. Daarna stond ze dus enkel in haar ondergoed, ik was ondertussen al helemaal nat. En ze vroeg of ik mijn kleren ook wou uitdoen en dat deed ik ( je moet weten dat ik al ver in de puberteit zit) en daar stond ik dus ook in mijn ondergoed. Daarna vroeg ze of ik mijn bh en onderbroek wou uitdoen. Nadat ik dat had gedaan vroeg ze me om op tafel te gaan zitten. Mijn benen open en ze begon me te likken amai zeg, ik was alleens gelikt door mijn vriend maar dit was zoveel heerlijker dus al vroeg kwam ik klaar. Maar toen ik mijn broek enzo weer wou aandoen hield ze me tegen, ik moest nog blijven, maar dat wou ik niet dus bond ze me vast met spanstrips aan de radiatorbuizen. En begon met een dildo en met haar vingers maar dat wou ik niet en het deed enorm veel pijn. Ik mocht niks zeggen of ze zou zorgen dat mijn papa die daar ook op school werkt laten ontslaan.
ik heb een enorm trauma en ik ben nu 16 en denk er noch elke nacht aan.

Terug naar overzicht
News
Vandaag worden er in ons land weer 100 vrouwen verkracht...
22 / 6 /2015

Ik zwijg niet meer
In België startte op 25 november 2013 een actie die zich specifiek tegen verkrachting van vrouwen richt.

Om de overheid tot actie aan te sporen roept de Vrouwenraad vrouwen op niet langer te zwijgen. Duizenden slachtoffers mogen niet in de kou blijven staan. En de daders moeten gestraft worden. 
[-]  Bent u een slachtoffer, laat dan van u horen. Dien klacht in bij de politie en doe uw verhaal anoniem via ikzwijgnietmeer.be. Want elke dag worden in ons land weer 100 vrouwen verkracht. En slechts 10 van hen dienen klacht in. 
[-]  Wilt u dit onrecht mee bestrijden, steun dan deze Belgische campagne voor een betere opvang, een goede begeleiding en meer respect voor de rechten van slachtoffers van verkrachting.
Teken de petitie

The Gap Is Mine!