NL - FR
een initiatief van

Je verhaal

Ik denk dat t onder sexuele mishandeling valt en niet verkrachting per se, maar dan toch... is niet elke handeling tegen je wil in verwoestend?!

Vertel mezelf en lees verhalen over hoe t nog zoveel keren erger had kunnen aflopen en dat ik mezelf dus niet zo moet aanstellen.

Je verwacht het gewoon niet dat iets wat "leuk" of spannend zou moeten zijn voorbij alle grenzen misbruikt word. Nu heeft God me laten zien dat elke vorm van sexueel actief zijn buiten t huwelijk al misbruik is en dat t iets moois en speciaals hoort te zijn ipv leuk of spannend, dus dat ik zowieso die persoon niet had moeten verleiden. Het is dus wel mn eigen schuld en niet zoals vele meiden die door een wildvreemde belaagd worden of erger door een familielid. Ik ben toch ook geen 16 meer! Dan kan je toch niet op naiviteit meer gepakt worden?!

Toch denk ik dat t gevoel van machteloosheid t zelfde is de verwarring: Heeft hij dat nou echt gedaan? Waarom doet iemand dat dan?! Het zelfs nog voor diegene op willen komen: misschien was hij boos ergens om of was zich vast niet bewust van zn eigen kracht, maar dan noch als iemand je arm zodanig verdraaid, je schouder vast zet en je nek in een hoek draait waarin je geen adem nog geluid kan maken, dan ga je kapot van binnen. Iets knapt... Een scheur langs de gspot ja... Nekwervels? Aders? Je schouder? En je ziel. Je ziel gaat uit. Klik... Mute ... of alsof je de sparvlam van t gasfornuis uit zet, maar je bent niet stil want dit hoort fijn te zijn toch?! Je hoort jezelf weer en merkt dat je doet alsof! Je kreet van verlangen is dan ineens veranderd in een kreet van pijn, maar niemand die dat hoort, opmerkt of begrijpt behalve de "inner-you"

Je verdringt t moment en stort je op van alles de volgende weken, je nodigt hem zelfs nog een keer uit alsof er niet gebeurt is?! Je bent toch al dood nu, want weetje nog, je had je laatste btje trouw, loyaliteit en hoop in die persoon gelegd. He owns you now.

Pas maanden later komt er waarheid binnen?! De pijn aan je schouder en nek is nog steeds niet weg of minder. Wat kan de politie dan nog doen?! Had je maar naar de arts moeten gaan direct, zeg je tegen jezelf. Toch moet er toch iemand iets van weten? Hij is duidelijk gedreven of iig zeer bewust in wat hij doet, net niet gng om voor volle verkrachting aangeklaagd te worden maar net gng om iemand stuk te maken?! Dat heeft hij vast vaker gedaan, wat als hij t weer flikt bij iemand, God forbid.

Toen ik hem ermee confronteerde, deed hij alsof zn neus bloedde!? Mooie woorden die dan zo oprecht lijken ik zou n mooie vrouw nooit pijn willen doen en "ik heb voor je gebeden". Dat vind ik denk ik nog t ergste, en ergens wil j t nog geloven ook?! Mn mind klopt dan echt niet meer heh... ive lost it, like: Heh?! ik was er toch echt zelf bij, hoe kan dit nou?! Wat verwachtte ik eigenlijk door het hem gwn te vragen?! Dat ie "eerlijk" zou zeggen "ja inderdaad, ik deed het expres want je kon niet bedenken of je wel of niet een kindje van me wilde?!" Zou ik genoegen nemen met het spijt me?! Was daarmee mn eer hersteld?! Mn schaamte en verwarring verdwenen? Hij wilde langskomen om er over te praten, maar ik was echt bang, niet eens voor t fysieke, maar voor zn woorden. Als hij in tekst al zo reageert met poging tot manipulatie "alles wat we deden vond je lekker?", WAT?! nee, laat staan als hij in levende lijve dit soort dingen uitspreekt. Hij was natuurlijk net niet "psychopaat" gng om een schuldverklaring afteleggen zwart op wit, maar goed ik denk dat t t minste was wat ik moest proberen om "missdaad" te straffen. Zwijggeld dan? Dan zeg ik niets meer, maar ik moet t wel zelf zien te halen, wat heeft een persoon eigenlijk nodig om dr recht te behalen?! Nee zegt de agent, nu lijkt t net alsof t je om t geld gaat?! Ja t had hoog kunnen oplopen aangezien mn hele leven verwoest was, de pijn gaat nooit meer weg, dans is al helemaal uit den boze, ooit weer mn trouw beloven aan iemand hoeft dan ook niet meer. He still wins, dan kan ik net zo goed involved blijven met hem als een willoze slaaf... maar nee...

Mn beeld veranderd, de manier waarop ik me kleed, ongemakkelijk wanneer iemand me toch alleen al opmerkt. Bewust van alles wat ik doe om maar niet enige verleiding op te wekken bij een ander. t liefst draag k een niqab, maar ik ben niet islamitisch. Alleen maar zodat ik mn gezicht kan verbergen, bemerk zelf enige bewondering voor dames die met trots een burka dragen!

Geen toekomst meer, n klooster lijkt dan t veiligst t dichts bij God zolang ik nog op aarde moet zijn. Christus leert me te vergeven! Zo veel bitterheid in mn kaken, maar door mn tranen heen bid ik t vanuit de genade en liefde van Jesus het beste voor hem en de moeder van zn dochter! Wow, ik heb me nog nooit van mn leven zo geschaamd! Helemaal toen hij tijdens mn "shockstate" naderhand luchtig vertelde dat hij t weer zou gaan proberen met dr en zelfs nog een kindje wil hebben met dr. " Hoe dan?! Ineens schieten al die cliche verhalen voorbij van de meiden die als bijvrouw belanden en dat is nog een "aardige" term, dus dat is werkelijk hoe men me ziet?! Mij?! Na wat ik hierover gelezen heb, dat gaat mij echt niet overkomen.

...maar nee t gaat nog verder, wanneer je bewust gemaakt word van je waardeloosheid, een nationaal uitgezonden verkeerde uitsprak maakt dat mensen naar je spugen op straat, en je baan bij een energie maatschappij niet weet te behouden, hier en daar horeca werk oppakt, wanhopig een bedrijf moet opstarten in de hoop dat iemand je dan serieus neemt, een huisgenootje in huis haalt om kosten te delen die met veel mannelijke vrienden omgaat en over de vloer brengt, ik zag de schade niet eens meer! Een ritje in de auto langs de rode buurt. "Stop, deze meid moet er nu direct uit, uit mn huis!" Een actie waar je al helemaal geen vrienden mee maakt!

"Je hebt toch een eigen bedrijf, weet je wat onmaagdelijke danseressen en modellen doen om hoger op te komen of aan geld te komen..."

Ik heb nog nooit van mn leven zo gesmeekt en gebeden, dat ik niet zou toegeven aan de wanhoop, ik een loverboypraktijk achtig slachtoffer?! Nooit! Lord have mercy, i have made terrible mistakes in my life and sure by Gods Holyness im am equal to a prostitute, but didnt Jesus Died for sinfull (ignorent) woman like me?! Moest ik me dan in dezelfde praktijken gaan begeven voor geld?! Nee, I give up, kan deze strijd niet alleen aan. Mijn God neemt t over, vecht voor mij, verlos mij van het kwaad als dit niet uw wil voor mijn leven is. Ik moest me blijven verdiepen in Gods Woord, ookal was dat confronterend, but he did, He did revealed to me(again)the miracles and wonders of his omnipotence and discerned right from wrong for me, met t grootste gedult en genade mocht ik bij hem "schuilen". Wel moest ik naar Gods huis en me laten dopen in Jesus naam.

Daar was "Gods vijand" niet zo blij mee en alle gierige mannen en krachten die betrokken zijn in de media, entertainment en muziek wereld. De strijd was nog niet voorbij en zette zich voort in de "spirituele realms", waardoor iemand nog minder tastbare feiten heeft en eng genoeg kan overlappen in werkelijkheid. De visioenen en nachtmerries waren zo smerig! De "duistere zijde" van de film industrie om t netjes te benoemen. Dat is waar ik terecht zou komen. God heeft een doel voor ons leven en een belofte, maar dat heeft "Lucifer" en zn "agenten" ook. Al die verhaaltjes over faam en fortuin, komen werkelijk met een prijs. Je ziel... die vervolgens eeuwig zal branden een nooit dovend verterend vuur met meer pijn dan je ooit op aarde hebt meegemaakt, maar dat word voor lief genomen of verborgen, ik weet t niet precies? Werkelijk verblind door begeerte dan? Ik geloof van wel en de bijbel vertelde me van wel, kunt u nagaan hoelang geleden God de wereld al waarschuwde en hoe vaak! De marteling die volgde for "breaking any chains" (or to keep me from talking), de bedreigingen "you know too much", "we practically raised you", "No names" zijn nog niets bij de eeuwige verdoemenis ondekte ik later. "I got off easy, most dont even make it out their system alive" Ineens kreeg in inzicht waarom meiden in zichzelf snijden in prostitutie belanden of mensen die zelfmoord plegen, of met een airguitar op straat belanden, maar kan nog steeds niet bevatten hoe mensen hun geestkracht ten slechte gebruiken om zelf "roemrijker" te worden "just because they can", berucht dus in Gods ogen, maar beroemd in de ogen van mensen. Not my battle, i retreat, hoe ik daar terecht kwam, van t een in t andere scenario belandde en dan helder te blijven niet te spreken over conspiracy's ik weet niet hoe men dat doet zonder God en zelfs al lig je te creperen van de pijnen die zich zonder duidelijke oorzaak manifesteren in je lichaam, de enige die je dan nog gratie verleent en ziet wat er allemaal gebeurt is Hij, de higher intelligent mind hoe u t ook wilt noemen, iig de macht boven alle machten van deze wereld. Dan blijf k liever in safety with Jesus from Nazareth, zoon van God ipv een die beweerd hem te zijn, de bijbel noemt Lucifer t valse licht van de wereld, ik geloof nu wel dat deze vele handlangers heeft aan de overkant van de Atlantische oceaan. Mind controling, interception of dreams, ik dacht dat ik teveel films en tv had gekeken geloof echt niet dat dat ons beinvloed, maar de ideeen voor film komen echt niet voor niets.

Helaas is God niet de enige intelligent mind, en beschikt men over beangstigende krachten en dan maar naar God wijzen voor al het leed op de wereld. Wees maar voorzichtig wie beschuldigd word. Mn schouder en nek beseffen iig hoe de geest van een psychopaat werkt en hoe die zn uitwerking kan hebben op een individu (dader en slachtoffer), die niet sterk gng is een slechte invloed te negeren/blokkeren. Wie er voor zal boeten, Satan of die jongeman zelf? Aan God alle eer.

Terug naar overzicht
News
Vandaag worden er in ons land weer 100 vrouwen verkracht...
22 / 6 /2015

Ik zwijg niet meer
In België startte op 25 november 2013 een actie die zich specifiek tegen verkrachting van vrouwen richt.

Om de overheid tot actie aan te sporen roept de Vrouwenraad vrouwen op niet langer te zwijgen. Duizenden slachtoffers mogen niet in de kou blijven staan. En de daders moeten gestraft worden. 
[-]  Bent u een slachtoffer, laat dan van u horen. Dien klacht in bij de politie en doe uw verhaal anoniem via ikzwijgnietmeer.be. Want elke dag worden in ons land weer 100 vrouwen verkracht. En slechts 10 van hen dienen klacht in. 
[-]  Wilt u dit onrecht mee bestrijden, steun dan deze Belgische campagne voor een betere opvang, een goede begeleiding en meer respect voor de rechten van slachtoffers van verkrachting.
Teken de petitie

The Gap Is Mine!