NL - FR
een initiatief van

Je verhaal

Ik was rond de 15 jaar toen het begon. Ik was alleen thuis dat dacht ik toch maar.dat was niet zo mijn peter kwam opezoek en dat is een heel handtastelijke man. Elke keer als ik aleen was kwam hij aan me zitten ook al vond ik dat niet leuk. 1 keer ging hij zo ver dat hij me op bed.duwde en met.zijn vinger in me ging ik wou tegenwerken maar hij was.te sterk. Elke keer als.die vent nu bij ons.is.zorg ik altijd dat ik in iemands buurt blijf. Ik vins het jammer dat ik nu 3 jaar later het nog steeds aan niemand heb durven vertellen waarom weet ik niet.ik denk uit schrik dat ze gaan roddelen of me raar bekijken. Ik vind het zo erg om met dat geheim te leven maar ben niet van plan het aan iemand te.vertellen.

Terug naar overzicht
News
Vandaag worden er in ons land weer 100 vrouwen verkracht...
22 / 6 /2015

Ik zwijg niet meer
In België startte op 25 november 2013 een actie die zich specifiek tegen verkrachting van vrouwen richt.

Om de overheid tot actie aan te sporen roept de Vrouwenraad vrouwen op niet langer te zwijgen. Duizenden slachtoffers mogen niet in de kou blijven staan. En de daders moeten gestraft worden. 
[-]  Bent u een slachtoffer, laat dan van u horen. Dien klacht in bij de politie en doe uw verhaal anoniem via ikzwijgnietmeer.be. Want elke dag worden in ons land weer 100 vrouwen verkracht. En slechts 10 van hen dienen klacht in. 
[-]  Wilt u dit onrecht mee bestrijden, steun dan deze Belgische campagne voor een betere opvang, een goede begeleiding en meer respect voor de rechten van slachtoffers van verkrachting.
Teken de petitie

The Gap Is Mine!