NL - FR
een initiatief van

Je verhaal

ik ben een jonge vrouw van 26 gelukkig getrouwd en heb een mooi gezin.
Maar elke dag weegt het nog zwaar wat ik heb meegemaakt .

Ik was 15 toen ik moest gaan babysitten bij onze voormalige buren mensen die ik heel goed kende . Mevrouw was die middag bevallen en meneer wou de geboorte gaan vieren daarom werft ik gevraagd om op hun zoontje te passen.
Ik kwam aan en meneer was nog thuis .hij moest zich nog klaarmaken om uit tegaan ondertussen is het bedtijd voor het zoontje dus ik doe zijn pyama aan en stop hem in bed. Ondertussen is meneer klaar om te vertrekken .maar eerst dringt hij me aan om iets te drinken . Ik zei ik neem sebiet wel iets waardoor hij bleef aandringen .ik vond het raar maar zei geef maar water .ik heb een glas water gedronken en wat erna allemaal gebeurde is vaag voor me . Ik wil niet in details gaan maar ik ben verkracht door mijn voormalige buurman.ik heb nooit tegen iemand iets gezegd . De enigste die het weet is mijn man en hem heb ik het nog maar net verteld. Het rotste nu is dat die klootzak lblijkbaar dicht in men buurt woont en nu zelf een dochtertje heeft

Terug naar overzicht
News
Vandaag worden er in ons land weer 100 vrouwen verkracht...
22 / 6 /2015

Ik zwijg niet meer
In België startte op 25 november 2013 een actie die zich specifiek tegen verkrachting van vrouwen richt.

Om de overheid tot actie aan te sporen roept de Vrouwenraad vrouwen op niet langer te zwijgen. Duizenden slachtoffers mogen niet in de kou blijven staan. En de daders moeten gestraft worden. 
[-]  Bent u een slachtoffer, laat dan van u horen. Dien klacht in bij de politie en doe uw verhaal anoniem via ikzwijgnietmeer.be. Want elke dag worden in ons land weer 100 vrouwen verkracht. En slechts 10 van hen dienen klacht in. 
[-]  Wilt u dit onrecht mee bestrijden, steun dan deze Belgische campagne voor een betere opvang, een goede begeleiding en meer respect voor de rechten van slachtoffers van verkrachting.
Teken de petitie

The Gap Is Mine!