NL - FR
een initiatief van

Je verhaal

Het gebeurde 6 weken geleden, na een personeelsfeestje. Hij trok me mee naar een donkere gang. Ik was zo overrompeld en wist niet wat er gebeurde. Heb neen gezegd, maar was als verlamd.
Eerste dagen nadien gedaan of er niets was gebeurd, en dat lukte behoorlijk. Uiteindelijk mijn 'geheim' gedeeld met een collega die expliciet vroeg hoe het met me ging.
Veel moeilijke dagen nadien, proberen voor mezelf uit te maken wat er nu precies was gebeurd (ben hele stukken kwijt, heb slechts enkele beelden), uiteindelijke aangifte gedaan.
Nu zelf aangeklaagd over laster er eerroof, en volgens mijn advocaat zal het zeer moeilijk zijn om te bewijzen dat ik geen toestemming gaf.
Bewijzen dat je GEEN toestemming gaf, hoe doe je dat?
Angst om niet geloofd te worden.

Terug naar overzicht
News
Vandaag worden er in ons land weer 100 vrouwen verkracht...
22 / 6 /2015

Ik zwijg niet meer
In België startte op 25 november 2013 een actie die zich specifiek tegen verkrachting van vrouwen richt.

Om de overheid tot actie aan te sporen roept de Vrouwenraad vrouwen op niet langer te zwijgen. Duizenden slachtoffers mogen niet in de kou blijven staan. En de daders moeten gestraft worden. 
[-]  Bent u een slachtoffer, laat dan van u horen. Dien klacht in bij de politie en doe uw verhaal anoniem via ikzwijgnietmeer.be. Want elke dag worden in ons land weer 100 vrouwen verkracht. En slechts 10 van hen dienen klacht in. 
[-]  Wilt u dit onrecht mee bestrijden, steun dan deze Belgische campagne voor een betere opvang, een goede begeleiding en meer respect voor de rechten van slachtoffers van verkrachting.
Teken de petitie

The Gap Is Mine!