NL - FR
een initiatief van

Je verhaal

Ik ben een meisje van 15 jaar ik ben een daag naar de weerk week-end met mijn vrienden er was een jongen die verliefd was op mij ik dacht dat hij me leuk vond we Warren de helle avoond samme toen we allen was in zien ckammer begien hij raar naar mij te kijken ik wiest wel wat hij wilde en toen vroeg hij me een kust ik wist niet of ik moete geven of niet ik wil niet kinderachtig doen en we hebben gekust hij vroeg me alweer een hij had de deur dicht gedaan ook zijn kleren uit doen ik moeste ook mijn kleren uit doen we hebben sex gehad ik was moe ik had hezegt dat hij moedte stoppen maar hij luisterde niet ik begone met zwetten en had mijn gsm me ik had een bericht naar mijn vrienden gestuurd ze kunne me ook niet helpen de deur was dicht en schriwde ik had hem gebeeten en de volgende daag praat hij niet meer tege ik heb niks vertelt omdaat ik hou nog sted van hem maar hij praat niet meer tege mij hij reagger niet op mijn berichten­čśó ik viend het heel verveerlen nu wil ik hem uit mijn hoofd zitten ik heb dit verhaal nog nooit vertelt

Terug naar overzicht
News
Vandaag worden er in ons land weer 100 vrouwen verkracht...
22 / 6 /2015

Ik zwijg niet meer
In België startte op 25 november 2013 een actie die zich specifiek tegen verkrachting van vrouwen richt.

Om de overheid tot actie aan te sporen roept de Vrouwenraad vrouwen op niet langer te zwijgen. Duizenden slachtoffers mogen niet in de kou blijven staan. En de daders moeten gestraft worden. 
[-]  Bent u een slachtoffer, laat dan van u horen. Dien klacht in bij de politie en doe uw verhaal anoniem via ikzwijgnietmeer.be. Want elke dag worden in ons land weer 100 vrouwen verkracht. En slechts 10 van hen dienen klacht in. 
[-]  Wilt u dit onrecht mee bestrijden, steun dan deze Belgische campagne voor een betere opvang, een goede begeleiding en meer respect voor de rechten van slachtoffers van verkrachting.
Teken de petitie

The Gap Is Mine!