NL - FR
een initiatief van

Je verhaal

Het begon allemaal op school, of wat zeg ik op de universiteit.Nadat ik klaar was met meneer Engelen te helpen, sluite ik alles nog af (omdat ik de Conciƫrge en zo help) en ging ik lopend naar mijn wachtende broer. Daar wacht hij elke dag om mij op te halen en naar de dansles brengen daar heeft hij geen probleem mee want hij is de liefste broer ter wereld hij is 25 en ik 20 maar dat is nu even niet belangrijk dus hij had een goede vriend bij zich Leon mooie naam zei ik toen hij mij voorstelde hij keek mij raar aan niet raar zoals dat ik iets heb maar raar lekker ik voelde mij er eindelijk niet zo goed bij toen mijn broer weg was ging ik maar alleen naar huis met de fiets toen ik klaar was met opruimen was er niemand meer alleen ik en toen opeens zag ik Leon bij mijn kluisje staan we maakten en praatje en toen ik zei dat ik weg moest voelde ik plots een klap een klap op mijn kont ik draaide me om en geefde hem een klap waarmee hij antwoorde met gij lekker wild stuk ik begon hem te slaan en wou rennend weg lopen opeens trok hij me mee naar de kelder ik probeerde tegen te strippelen maar dat was voor niks hij was te sterk hij maakte me vast en stopte en zakdoek in mijn mond toen zei hij dat dit het heerlijkste moment van mijn leven zou worden ik probeerde te schreeuwen maar wist dat het geen zin had weggaan kon ook niet dus ik had geen andere keus dan meewerken toen begon de nachtmerrie pas hij rukte de kleren van mijn lijf en begon mijn borsten te zuigen maar wilder en wilder en deed er van alles mee en knijpte ze zuigte ze en klopte ze heen en weer ik wou het wel uitschreeuwen van de pijn maar dat lukte jammer genoeg niet toen likte hij heel mijn lijf ik wist niet of ik het lekket moest vinden of niet toen hij bij mijn vagina aankwam zuigte en likte hij alsof zijn leven er van af hing toen stopte hij zijn vingers in mijn kutje en toen begon hij zachtjes en dan harder en harder toen begon hij mijn kontje kusjes te geven en nam zijn piemel en stopte die in mijn gaatje zo hard dat ik bijna flauw viel hij dwong mij zijn lul helemaal schoon te likken en ik begin te kokhalsen toen wou hij mij kussen eerst begon hij gewoon normaal te kussen toen begon hij te tongen en daarna was hij niet meer normaal alsof hij binnen mij mond wou gaan daarna betaste hij me nog met alles wat hij vond verkrachte mij nog een keer nog een keer en zei hij dit vond je zeker wel lekker he bitch hij late mij daar achter en de volgende dag maakte hij me los ik rende snel weg ik huilde alles uit mijn lijf op mijn bed en wist niet zo goed wat er was gebeurd!!!???

Terug naar overzicht
News
Vandaag worden er in ons land weer 100 vrouwen verkracht...
22 / 6 /2015

Ik zwijg niet meer
In België startte op 25 november 2013 een actie die zich specifiek tegen verkrachting van vrouwen richt.

Om de overheid tot actie aan te sporen roept de Vrouwenraad vrouwen op niet langer te zwijgen. Duizenden slachtoffers mogen niet in de kou blijven staan. En de daders moeten gestraft worden. 
[-]  Bent u een slachtoffer, laat dan van u horen. Dien klacht in bij de politie en doe uw verhaal anoniem via ikzwijgnietmeer.be. Want elke dag worden in ons land weer 100 vrouwen verkracht. En slechts 10 van hen dienen klacht in. 
[-]  Wilt u dit onrecht mee bestrijden, steun dan deze Belgische campagne voor een betere opvang, een goede begeleiding en meer respect voor de rechten van slachtoffers van verkrachting.
Teken de petitie

The Gap Is Mine!