NL - FR
een initiatief van

Je verhaal

Toen ik 6 jaar was dwong mijn stief-opa om hem oraal te bevredigen en dat deed hij dan ook bij mij en dit gebeurde meerdere keren. Er gebeurde ook andere dingen...
Ik heb het 10 jaar lang verborgen gehouden. Ik was te jong om beter te weten.
Ik wou wel een klacht indienen maar er werd mij verteld dat de politie je dan zodanig zou ondervragen en dat dat echt een zwaar proces is en daarmee heb ik dat ook niet gedaan. Ik heb een tijd lang therapie gevolg in een psychiatrisch centrum om dit allemaal te verwerken. Nu gaat het eindelijk terug goed met mij en kan ik mijn verleden deels achter mij laten maar er blijven nog altijd sporen achter...
Ik wens dit niemand toe


Terug naar overzicht
News
Vandaag worden er in ons land weer 100 vrouwen verkracht...
22 / 6 /2015

Ik zwijg niet meer
In België startte op 25 november 2013 een actie die zich specifiek tegen verkrachting van vrouwen richt.

Om de overheid tot actie aan te sporen roept de Vrouwenraad vrouwen op niet langer te zwijgen. Duizenden slachtoffers mogen niet in de kou blijven staan. En de daders moeten gestraft worden. 
[-]  Bent u een slachtoffer, laat dan van u horen. Dien klacht in bij de politie en doe uw verhaal anoniem via ikzwijgnietmeer.be. Want elke dag worden in ons land weer 100 vrouwen verkracht. En slechts 10 van hen dienen klacht in. 
[-]  Wilt u dit onrecht mee bestrijden, steun dan deze Belgische campagne voor een betere opvang, een goede begeleiding en meer respect voor de rechten van slachtoffers van verkrachting.
Teken de petitie

The Gap Is Mine!