NL - FR
een initiatief van

Je verhaal

Word ik verkracht de dader maakte misbruik van liefdesverdriet die ik leed. Als dat niet voldeed een bewuste sabotage van mijn wagen. Het creëren van dwangneurose... Door me te gelachen stalken aangezien hij een politieke status heeft is er misbruik gemaakt van het politiemacht. Elke dag confronteren met negatieve impulsen. En dagdagelijks inspelen op emotionele leed. Eerst door een leraar en daarna door een leidinggevende... Stockholm syndroom ontwikkelt omdat ze misbruik nemen van wat je houdt.
Ze verwoesten jou hele persoonlijke leven door dagelijks te stalken. En op het einde blijf je met verdriet. Wil je iets opbouwen leggen ze het zwijgen op. Wil je werken maken ze misbruik van status om je te laten denken dat je werkt door hun.

Dit is al jaren bezig maar je kan niets door verlamming. Een brainwashing van ongekende vorm . je wilt gewoon leven en dat maken ze niet mogelijk. Je eindigt met psychologie paranoïde, corrupte rechters, ze ontnemen alles waar je ooit in hebt gelooft...

Dagelijks deze zever van hun slikken maakt een mens Express ziek... Jaar 2016 en ik voel me steeds in de jaren stilletjes. Deze mensen hebben jou niks bij te leren... Deze mensen moeten je met rust laten zodat je het kan bouwen met jou leven!!

Terug naar overzicht
News
Vandaag worden er in ons land weer 100 vrouwen verkracht...
22 / 6 /2015

Ik zwijg niet meer
In België startte op 25 november 2013 een actie die zich specifiek tegen verkrachting van vrouwen richt.

Om de overheid tot actie aan te sporen roept de Vrouwenraad vrouwen op niet langer te zwijgen. Duizenden slachtoffers mogen niet in de kou blijven staan. En de daders moeten gestraft worden. 
[-]  Bent u een slachtoffer, laat dan van u horen. Dien klacht in bij de politie en doe uw verhaal anoniem via ikzwijgnietmeer.be. Want elke dag worden in ons land weer 100 vrouwen verkracht. En slechts 10 van hen dienen klacht in. 
[-]  Wilt u dit onrecht mee bestrijden, steun dan deze Belgische campagne voor een betere opvang, een goede begeleiding en meer respect voor de rechten van slachtoffers van verkrachting.
Teken de petitie

The Gap Is Mine!