NL - FR
een initiatief van

Je verhaal

Ik heb het gevoel dat ik via een de camera van mijn computer ben gegluurd zonder het zelf te weten en dat ze dat op internet gezet hebben, terwijl ik aan het masturberen was ik schaam mij hierover heel erg ik durf er niet mee naar de politie gaan omdat ze me daar misschien ook gaan uitlachen of denken dat ik een hoer ben ofzo terwijl ik dat helemaal niet ben. Ik heb ook bang dat andere mensen dit filmpje misschien gedeeld hebben of weet ik veel wat ze er mee gedaan hebben en dat ze misschien denken dat ik zo'n film er zelf zou opgezet hebben maar zoiets zou ik nooit doen, ik heb nog wel een beetje zelfrespect en aan sexting of zoiets doe ik niet. Ik wil niet naar de politie gaan omdat dat allemaal mannen zijn en me misschien toch maar zouden uitlachen

Terug naar overzicht
News
Vandaag worden er in ons land weer 100 vrouwen verkracht...
22 / 6 /2015

Ik zwijg niet meer
In België startte op 25 november 2013 een actie die zich specifiek tegen verkrachting van vrouwen richt.

Om de overheid tot actie aan te sporen roept de Vrouwenraad vrouwen op niet langer te zwijgen. Duizenden slachtoffers mogen niet in de kou blijven staan. En de daders moeten gestraft worden. 
[-]  Bent u een slachtoffer, laat dan van u horen. Dien klacht in bij de politie en doe uw verhaal anoniem via ikzwijgnietmeer.be. Want elke dag worden in ons land weer 100 vrouwen verkracht. En slechts 10 van hen dienen klacht in. 
[-]  Wilt u dit onrecht mee bestrijden, steun dan deze Belgische campagne voor een betere opvang, een goede begeleiding en meer respect voor de rechten van slachtoffers van verkrachting.
Teken de petitie

The Gap Is Mine!