NL - FR
een initiatief van

Je verhaal

Ik ben 13 jaar oud jongen en ben geneukt door mijn broer ik wou het zelf ook graag ik verlangde er naar zijn mooie lul maakte me heel geil dus ik vraag of ik hem mag pijpen hij zegt ja en ik was in mijn eigen aan het denken yes ik werd zo hard geneukt door mijn broer dat hij in me klaar kwam en de druppels sperma nam ik zo in mijn mond en slikte het door en dan was het mijn beurt hij lag op zijn rug met zijn benen wijd open ik neuk hem in zijn lekkere kont en ook ik kwam klaar maar dan in zijn mond maar we hoorden onze vader naar boven komen dus we kleden ons snel aan en gedaan was het plots een week later begon hij me te tongzoenen onze lullen werden hard hij trekt mijn broek uit en begon mijn kontgaatje te lekken en dat was mijn verhaal waargebeurd

Terug naar overzicht
News
Vandaag worden er in ons land weer 100 vrouwen verkracht...
22 / 6 /2015

Ik zwijg niet meer
In België startte op 25 november 2013 een actie die zich specifiek tegen verkrachting van vrouwen richt.

Om de overheid tot actie aan te sporen roept de Vrouwenraad vrouwen op niet langer te zwijgen. Duizenden slachtoffers mogen niet in de kou blijven staan. En de daders moeten gestraft worden. 
[-]  Bent u een slachtoffer, laat dan van u horen. Dien klacht in bij de politie en doe uw verhaal anoniem via ikzwijgnietmeer.be. Want elke dag worden in ons land weer 100 vrouwen verkracht. En slechts 10 van hen dienen klacht in. 
[-]  Wilt u dit onrecht mee bestrijden, steun dan deze Belgische campagne voor een betere opvang, een goede begeleiding en meer respect voor de rechten van slachtoffers van verkrachting.
Teken de petitie

The Gap Is Mine!