NL - FR
een initiatief van

Je verhaal

Ik ben 14 jaar en ben gisteren ontmaagd door mijn 17jarig vriendje.
We zijn al een paar keer samen geweest, knipperlichtrelatie zeg maar, hij flirt constant met andere meisjes en ik wil het dan altijd uitmaken maar zodra ik terug bij hem ben doet hij zo lief. Al mijn vriendinnen willen dat ik het uitmaak met hem maar ik kan het gewoon niet ik hou superveel van hem, ik heb een zwak voor hem, elke keer als hij het uitmaakt weet hij dat ik terugkom wanneer hij maar wilt.
Gisteren ging ik blijven slapen en hij vroeg of ik meer wilde en ik zei dat ik daar liever nog een tijdje mee wacht en hij leek wat kwaad. Zo een 10 minuten later kustte hij me en deed hij mijn shirt en bh uit, ik durfde niks te doen omdat ik bang was dat hij het zou uitmaken dus ik deed niks, toen deed hij mijn broek en onderbroek uit en ik vroeg hem wat hij aan het doen was en hij zei dat ik gewoon rustig moest blijven en dat hij van mij houdt en ineens, ja hadden we seks en ik wou dat hij stopte en probeerde hem ook van me te duwen en zei "nee stop" de hele tijd, maar hij bleef verdergaan. Erna deed hij alsof er niks was gebeurd en ik kon wel in huilen uitbarsten, nu de dag erna heeft hij het uitgemaakt voor een ander meisje.

Terug naar overzicht
News
Vandaag worden er in ons land weer 100 vrouwen verkracht...
22 / 6 /2015

Ik zwijg niet meer
In België startte op 25 november 2013 een actie die zich specifiek tegen verkrachting van vrouwen richt.

Om de overheid tot actie aan te sporen roept de Vrouwenraad vrouwen op niet langer te zwijgen. Duizenden slachtoffers mogen niet in de kou blijven staan. En de daders moeten gestraft worden. 
[-]  Bent u een slachtoffer, laat dan van u horen. Dien klacht in bij de politie en doe uw verhaal anoniem via ikzwijgnietmeer.be. Want elke dag worden in ons land weer 100 vrouwen verkracht. En slechts 10 van hen dienen klacht in. 
[-]  Wilt u dit onrecht mee bestrijden, steun dan deze Belgische campagne voor een betere opvang, een goede begeleiding en meer respect voor de rechten van slachtoffers van verkrachting.
Teken de petitie

The Gap Is Mine!