NL - FR
een initiatief van

Je verhaal

Ik was 13 jr. Van me moeder moest ik boodschappen doen het was al 7 uur savonds het was winter al rap donker , maar ik moest toch gaan....om naar de winkel te gaan moet je door een smal weggetje ik ging daar geen....ik zag dat ik door twee mannen werd achtervolgd ik dach t ik ga mooi door stappen misschien moeten ze ook naar de winkel of mischien moeten ze van het einde van het weggetje naar links ofso dus stapte door ik keek achter me en ze stonden er niet meer ik was opgelucht !! Maar ik keek voor me en ze stonden voor me ze pakte me mee (ik was super bang...) in een vreemd bosje ze waren met twee de ene deed mn broek uit en me slipje ook het was zo vies na een halfuur bn ik naakt naar huis gegaan ik schaamde me dood ze hadden mn kleren in de vuilnisbak gegooid alleen mn bh had ik aan iedereen lachde me uit ze trekken fotos van me en zeiden slet , hoer, ga naar huis u moeder moet u nog leren aankleden zo'n woorden nu ben ik al 17 nog altijd niet vergeten. ?.dus ik ging naar huis me mama vroeg waarom ben je naakt waarom heb je geen boodschappen gedaan ? Waar zijn je kleren? Toen vertelde ik het allemaal naar me moeder ze begreep het ze wouw naar de politie maar we hadden geen bewijs dus ik ging me maar heel goed wassen ... en het ergste was ik had al een vriendje en die heeft het nooit geweten dit was dus mn verhaal ..♥

Terug naar overzicht
News
Vandaag worden er in ons land weer 100 vrouwen verkracht...
22 / 6 /2015

Ik zwijg niet meer
In België startte op 25 november 2013 een actie die zich specifiek tegen verkrachting van vrouwen richt.

Om de overheid tot actie aan te sporen roept de Vrouwenraad vrouwen op niet langer te zwijgen. Duizenden slachtoffers mogen niet in de kou blijven staan. En de daders moeten gestraft worden. 
[-]  Bent u een slachtoffer, laat dan van u horen. Dien klacht in bij de politie en doe uw verhaal anoniem via ikzwijgnietmeer.be. Want elke dag worden in ons land weer 100 vrouwen verkracht. En slechts 10 van hen dienen klacht in. 
[-]  Wilt u dit onrecht mee bestrijden, steun dan deze Belgische campagne voor een betere opvang, een goede begeleiding en meer respect voor de rechten van slachtoffers van verkrachting.
Teken de petitie

The Gap Is Mine!