NL - FR
een initiatief van

Je verhaal

het was allemaal in scene gezet...
had afgesproken op neutrale plaats. eetfestijn van natuurpunt in mijn buurt. Hij kwam met zijn zoon aandraven en gaf het verhaal dat zijn ex-vrouw hun overeenkomsten had misbegrepen en ruzie was over tijdstip (waar zijn zoon ergens raar op reageerde) hij lokte me naar zijn regio op die manier. we aten iets met zijn zoon en hij deed hem dan bij de moeder. Ging zelfs binnen en er leek niks aan de hand. Ik wachtte in de wagen. kwam terug... Ik zei dat we naar een leuk café (in mijn regio) konden gaan. Hij vond het goed, maar hij zei dat ik eerst maar een van de beste coctails moest proeven van hem. Ik wou niet echt naar zijn thuis, maar hij bleef aandringen. Ben dan langs hem thuis gegaan, gedronken, misselijk geworden... zijn hond rook enorm. beestje was opgesloten en verloor veel huidtalg. ik werd nog zieker... ik wou naar huis... ik stond in zijn hal en daar overhaalde hij me om efkes op bed te liggen tot ik beter was, waar geen hond was... ik weigerde, maar hij wou niet dat ik in zijn wagen zou kotsen of dergelijke.. eens zover, ging het licht uit... werd wakker met mijn deur open in mijn eigen zetel, haar door elkaar, mascara uitgelopen, overal pijn, blauwe plekken, zuigplekken en toen ik ging plassen wist ik hoe laat het was.. ik belde naar hem en zei wat dit allemaal te betekenen had... hij zei; je was zo dronken en je wou dit allemaal. Je was echt een beest in bed.. ik zei dat dat gelogen was! hij bleef maar anders beweren... en het enige wat ik toen vroeg was.. durf me nooit nog te benaderen of te contacteren, want je weet dat ik ziek werd en dat dat zomaar niet was... dus laat me gerust of ik ga naar politie. Toen gooide hij neer.

Terug naar overzicht
News
Vandaag worden er in ons land weer 100 vrouwen verkracht...
22 / 6 /2015

Ik zwijg niet meer
In België startte op 25 november 2013 een actie die zich specifiek tegen verkrachting van vrouwen richt.

Om de overheid tot actie aan te sporen roept de Vrouwenraad vrouwen op niet langer te zwijgen. Duizenden slachtoffers mogen niet in de kou blijven staan. En de daders moeten gestraft worden. 
[-]  Bent u een slachtoffer, laat dan van u horen. Dien klacht in bij de politie en doe uw verhaal anoniem via ikzwijgnietmeer.be. Want elke dag worden in ons land weer 100 vrouwen verkracht. En slechts 10 van hen dienen klacht in. 
[-]  Wilt u dit onrecht mee bestrijden, steun dan deze Belgische campagne voor een betere opvang, een goede begeleiding en meer respect voor de rechten van slachtoffers van verkrachting.
Teken de petitie

The Gap Is Mine!