NL - FR
een initiatief van

Je verhaal

Politie belde me en vroeg me of ik verkrachtingszaak wou (ik wou verbaal geweld en bedreigingen klacht, maar dit kon niet, is dus enkel melding gebleven), maar raadde me dit sterk af "omdat de daders advocaat me zou kapotmaken", onder druk van mn familie liet ik t zo..ik geloofde ook toen niet dat het doelbewuste "verkrachting" was geweest ook al gaf de dader zelf weken verrassend genoeg later het opdringen toe in chat (dat politie had gelezen): "het spijt me...dat ik me beetje
opgedrongen heb..."
Waarop ik vroeg: "wou je?" (Ik durfde de zin niet afmaken met het woord "verkrachten)
Waarop hij zei; "ik wou je neuken"
Waarop ik zei: "als je kwaad bent, zeg het gewoon, maar doe t niet zo"
Hij: "wat, zo?"
Ik: "opdringen..."je bent heel sterk en dat maakt me beetje bang"
Hij: "ik heb me nooit opgedrongen. Zo wil ik het niet"

Klinkt toch als tegenspraak?

De penetratie had zeer veel pijn gedaan, dader bleef maar penetreren, ook al keek ik weg van hem met duidelijk pijnlijk grimas en zei ik stilletjes (niet luid, want was bang) "nee, nee
"; opdenduur keerde ik mijn lichaam weg van hem, dus moest hij wel stoppen...ik dacht TOEN bij mezelf "als hij me nu teruglegt en terug begint, DAN is dit verkrachting, geef ik klap in gezicht en moet ik me asap uit de voeten maken (klinkt raar, want was natuurlijk poedelnaakt)
Hij was kwaad en praatte me schuldgevoel aan, herinner ik me...daarna dronken we thee alsof er niks was gebeurd...
Maar zelfs dag erna deed het echt pijn, alsof het zijn 2e ontmaagding geweest was van mij (hij penetreerde me morgend nadien nog es, ook al wou ik dit niet echt, want deed zoveel pijn en het was zo hard, dat ik met mn hoofde tegen muur aanbonste)
Ik stelde hem die verkrachtingsvraag omdat ie ervoor had gezegd in chatbericht "ik wil je kontneuken, hard en diep :) " omdat ik "vooroordelen had ivm hem"
Ik was hier behoorlijk van geschrokken,mn hart klopte en begon te huilen en reageerde kwaad terug dat dit "verkrachtingstaal en fascistisch" was, waarop hij de bal terugkaatste naar mij, ik was de fascist "omdat ik hem controleerde" en zijn woorden begon te minimaliseren en ik door gebrek aan zelfwaarde dit compertimentaliseerde...dit is reden dat ik die dag terug seks had...na dit opdringen had ik nog 1x seks en had ik geen pijn, werkte ik mee met de heupen,maar hield er klierkoorts aan over...

Terug naar overzicht
News
Vandaag worden er in ons land weer 100 vrouwen verkracht...
22 / 6 /2015

Ik zwijg niet meer
In België startte op 25 november 2013 een actie die zich specifiek tegen verkrachting van vrouwen richt.

Om de overheid tot actie aan te sporen roept de Vrouwenraad vrouwen op niet langer te zwijgen. Duizenden slachtoffers mogen niet in de kou blijven staan. En de daders moeten gestraft worden. 
[-]  Bent u een slachtoffer, laat dan van u horen. Dien klacht in bij de politie en doe uw verhaal anoniem via ikzwijgnietmeer.be. Want elke dag worden in ons land weer 100 vrouwen verkracht. En slechts 10 van hen dienen klacht in. 
[-]  Wilt u dit onrecht mee bestrijden, steun dan deze Belgische campagne voor een betere opvang, een goede begeleiding en meer respect voor de rechten van slachtoffers van verkrachting.
Teken de petitie

The Gap Is Mine!