NL - FR
een initiatief van

Je verhaal

Ik werd op mijn 14de verkracht door de jongen op wie ik verliefd was. Na een ruzie met mijn ouders had ik een paar glazen te veel op en daar maakte hij misbruik van. De jongen die voor mij zo perfect leek veranderde in een mum van tijd in de grootste klootzak die ik kende. Ik heb nooit aan iemand iets durven vertellen uit schaamte. Nu (3 jaar later) kom ik 's nachts nog geregeld wakker met nachtmerries, ik vertrouw bijna niemand en kan geen enkele vorm van fysiek contact verdragen. Ik wil gewoon dat dit allemaal stopt zodat ik terug verder kan met mijn leven.

Terug naar overzicht
News
Vandaag worden er in ons land weer 100 vrouwen verkracht...
22 / 6 /2015

Ik zwijg niet meer
In België startte op 25 november 2013 een actie die zich specifiek tegen verkrachting van vrouwen richt.

Om de overheid tot actie aan te sporen roept de Vrouwenraad vrouwen op niet langer te zwijgen. Duizenden slachtoffers mogen niet in de kou blijven staan. En de daders moeten gestraft worden. 
[-]  Bent u een slachtoffer, laat dan van u horen. Dien klacht in bij de politie en doe uw verhaal anoniem via ikzwijgnietmeer.be. Want elke dag worden in ons land weer 100 vrouwen verkracht. En slechts 10 van hen dienen klacht in. 
[-]  Wilt u dit onrecht mee bestrijden, steun dan deze Belgische campagne voor een betere opvang, een goede begeleiding en meer respect voor de rechten van slachtoffers van verkrachting.
Teken de petitie

The Gap Is Mine!