NL - FR
een initiatief van

Je verhaal

Ik werd verkracht door B.H., een vrijmetselaar. De politie was 'zo vriendelijk' hem te verwijderen uit mijn appartement (al nam dat heel wat tijd in beslag). Zij maakte geen PV op!!! Ook van latere klachten wegens bedreiging en stalking werd geen PV opgemaakt.
Ik diende rechtstreekse klacht neer bij de onderzoeksrechter: ik diende terug te komen en eerst een afspraak te maken! Ik deed dit maar de onderzoeksrechter was niet aanwezig. Mijn schriftelijke verklaring werd door een vervanger is ontvangst genomen. Geen gevolg.
Ondertussen wordt mijn dochtertje (resultaat van de verkrachtingen) door hem mishandeld, vergiftigd en vernederd.
Vrijmetselaars zijn corrupte criminele die zich genesteld hebben in het gerechtssysteem, het politiek milie en de vrouwenraad.

Zorg maar eens dat die corruptie stopt en dat B.H. en co effectief veroordeeld worden voor ALLE FEITEN en dat ik en mijn dochtertje in vrede samen gelukkig kunnen zijn zonder dat B.H. en co ooit in onze buurt mogen komen.

Terug naar overzicht
News
Vandaag worden er in ons land weer 100 vrouwen verkracht...
22 / 6 /2015

Ik zwijg niet meer
In België startte op 25 november 2013 een actie die zich specifiek tegen verkrachting van vrouwen richt.

Om de overheid tot actie aan te sporen roept de Vrouwenraad vrouwen op niet langer te zwijgen. Duizenden slachtoffers mogen niet in de kou blijven staan. En de daders moeten gestraft worden. 
[-]  Bent u een slachtoffer, laat dan van u horen. Dien klacht in bij de politie en doe uw verhaal anoniem via ikzwijgnietmeer.be. Want elke dag worden in ons land weer 100 vrouwen verkracht. En slechts 10 van hen dienen klacht in. 
[-]  Wilt u dit onrecht mee bestrijden, steun dan deze Belgische campagne voor een betere opvang, een goede begeleiding en meer respect voor de rechten van slachtoffers van verkrachting.
Teken de petitie

The Gap Is Mine!