NL - FR
een initiatief van

Je verhaal

hoi, lang verhaal kort gemaakt:mijn ouders zijn gescheiden toen ik een jaar of 7 was, redelijk snel leerde mijn moeder iemand anders kennen en gingen wij allen samenwonen; op mijn 12e ongeveer heb ik toen eens verteld tegen mijn moeder dat mijn stiefpa mij 's nachts kwam betasten in bed....zij geloofde me niet, want wij kwamen toch zo goed overeen...tja, had ik een andere keus? op latere leeftijd deed hij het weer en weer ontkende mijn moeder dit...het was volgens haar toen enkel om hen uiteen te krijgen....tot op heden wilt en kan ze het niet aanvaarden en haat ik haar hiervoor tot in het diepst van mijn ziel, de dag dat ze mij komen vertellen dat ze morsdood is gevallen, zal ik hiervoor echt geen traan laten, zover is het al gekomen; ik hoor of zie haar heel weinig, ik zou ook niet anders willen, en dan nog vraagt ze zich af, waarom wij zo'n slechte band hebben? waarom ik niet eens op bezoek kom ofzo? want volgens haar heb ik toch een goede thuis gehad? ik had toch alles wat ik nodig had? ik kan er mij niet in berusten dat zij dit nog steeds niet toegeeft!!! zeker omdat het mij op veel vlakken heeft gekraakt...ik degouteer van haar...hoe kan je verder leven met iemand als je dochter zoiets 2x komt vertellen?
wat kan ik nu zoveel jaren later nog doen tegen mijn stiefpa? bewijzen zijn er niet, dat zou gewoon zijn woord tegen het mijne zijn, volgens hem kwam hij me gewoon maar goed onderdekken....yeag right...
weten jullie raad?
groetjes
domi

Terug naar overzicht
News
Vandaag worden er in ons land weer 100 vrouwen verkracht...
22 / 6 /2015

Ik zwijg niet meer
In België startte op 25 november 2013 een actie die zich specifiek tegen verkrachting van vrouwen richt.

Om de overheid tot actie aan te sporen roept de Vrouwenraad vrouwen op niet langer te zwijgen. Duizenden slachtoffers mogen niet in de kou blijven staan. En de daders moeten gestraft worden. 
[-]  Bent u een slachtoffer, laat dan van u horen. Dien klacht in bij de politie en doe uw verhaal anoniem via ikzwijgnietmeer.be. Want elke dag worden in ons land weer 100 vrouwen verkracht. En slechts 10 van hen dienen klacht in. 
[-]  Wilt u dit onrecht mee bestrijden, steun dan deze Belgische campagne voor een betere opvang, een goede begeleiding en meer respect voor de rechten van slachtoffers van verkrachting.
Teken de petitie

The Gap Is Mine!