NL - FR
een initiatief van

Je verhaal

Op een dag was ik op het plein ik ging naar huis en toen ging ik in de douche ik was 17jaar en toen kwam er man van 40 jaar oud hij sloeg op mijn kont en pakte zijn seksspeeltjes en hij zei jij gaat leiden en toen pakte hij een naalt hij stook het in mijn kont en pakte mijn borst en deed een piercing in mijn borst en hij zij ik maak je zwanger!😈😈😈😈en zo ging dat 30 dagen. En toen had ik een kind jolien hij pakte haar en stak een mesvin haar toen kwam brain mijn lief hij gooiden hem bijten maar jolien was niet dood gelukkig en ik en brain leven nog lang en gelukkig........'..
Ik Amalia franca 18 jaar heb dit meegemaakt

Terug naar overzicht
News
Vandaag worden er in ons land weer 100 vrouwen verkracht...
22 / 6 /2015

Ik zwijg niet meer
In België startte op 25 november 2013 een actie die zich specifiek tegen verkrachting van vrouwen richt.

Om de overheid tot actie aan te sporen roept de Vrouwenraad vrouwen op niet langer te zwijgen. Duizenden slachtoffers mogen niet in de kou blijven staan. En de daders moeten gestraft worden. 
[-]  Bent u een slachtoffer, laat dan van u horen. Dien klacht in bij de politie en doe uw verhaal anoniem via ikzwijgnietmeer.be. Want elke dag worden in ons land weer 100 vrouwen verkracht. En slechts 10 van hen dienen klacht in. 
[-]  Wilt u dit onrecht mee bestrijden, steun dan deze Belgische campagne voor een betere opvang, een goede begeleiding en meer respect voor de rechten van slachtoffers van verkrachting.
Teken de petitie

The Gap Is Mine!