NL - FR
een initiatief van

Je verhaal

Ik was nog heel jong toen mijn overgrootvader zich aan mij vergreep.
ik verbleef daar regelmatig na de schooluren ...
Toen ik 18 was ben ik is heel zat thuis gekomen en heb uiteindelijk mijn verhaal kunnen doen tegen mijn ouders en mijn belangrijkste vrienden . hij was ondertussen overleden... Joepie!
Maar dan pas is mijn helingsproces begonnen (therapie etc).

ik zal het nooit vergeten en heb nog steeds nachtmerries maar ik zal hem ook nooit mijn leven nog laten bepalen daarom ga ik voorruit!!!
ik heb een geweldig gezin en super leuke job, zeer leuke hobby en vrienden waarop ik kan rekenen... dit is mijn ultieme wraak!

Terug naar overzicht
News
Vandaag worden er in ons land weer 100 vrouwen verkracht...
22 / 6 /2015

Ik zwijg niet meer
In België startte op 25 november 2013 een actie die zich specifiek tegen verkrachting van vrouwen richt.

Om de overheid tot actie aan te sporen roept de Vrouwenraad vrouwen op niet langer te zwijgen. Duizenden slachtoffers mogen niet in de kou blijven staan. En de daders moeten gestraft worden. 
[-]  Bent u een slachtoffer, laat dan van u horen. Dien klacht in bij de politie en doe uw verhaal anoniem via ikzwijgnietmeer.be. Want elke dag worden in ons land weer 100 vrouwen verkracht. En slechts 10 van hen dienen klacht in. 
[-]  Wilt u dit onrecht mee bestrijden, steun dan deze Belgische campagne voor een betere opvang, een goede begeleiding en meer respect voor de rechten van slachtoffers van verkrachting.
Teken de petitie

The Gap Is Mine!