NL - FR
een initiatief van

Je verhaal

Ben 4 jaar lang misbruikt tussen mijn 11 en 15 jaar, door mijn moeders neef. Hij was/is hobbyfotograaf en aanvankelijk mocht ik mee naar de fotoclub om daar te poseren, na een tijd nam hij mij apart mee en trok ook "een ander soort foto's. Zelf als ik gekleed werd gefotografeerd moest ik toch mijn slipje en later mijn BH uitdoen, of hij deed dat.
Op mijn 19de deed ik mijn verhaal aan mijn ouders en ik werd niet geloofd.
Onlangs zag ik hem terug (ben nu bijna 39)op de begrafenis van mijn grootmoeder en hij gedroeg zich alsof we een lekker vies geheimpje meedroegen, absoluut geen schroom of schuldbesef. Mijn man was geschokt door zijn gedrag.

Terug naar overzicht
News
Vandaag worden er in ons land weer 100 vrouwen verkracht...
22 / 6 /2015

Ik zwijg niet meer
In België startte op 25 november 2013 een actie die zich specifiek tegen verkrachting van vrouwen richt.

Om de overheid tot actie aan te sporen roept de Vrouwenraad vrouwen op niet langer te zwijgen. Duizenden slachtoffers mogen niet in de kou blijven staan. En de daders moeten gestraft worden. 
[-]  Bent u een slachtoffer, laat dan van u horen. Dien klacht in bij de politie en doe uw verhaal anoniem via ikzwijgnietmeer.be. Want elke dag worden in ons land weer 100 vrouwen verkracht. En slechts 10 van hen dienen klacht in. 
[-]  Wilt u dit onrecht mee bestrijden, steun dan deze Belgische campagne voor een betere opvang, een goede begeleiding en meer respect voor de rechten van slachtoffers van verkrachting.
Teken de petitie

The Gap Is Mine!