NL - FR
een initiatief van

Je verhaal

Ik ben 38 jaar en heb zeer veel spijt over mijn gedrag als bakvis. 13 jaar was ik toen ik verliefd werd op een man van 20 jaar. Ik probeerde hem te verleiden maar had in het begin weinig succes. Langzaam maar zeker kreeg ik steeds meer contact met hem en lukte het me om over mijn gevoelens voor hem te praten met hem. Hij legde mij uit dat hij mijn liefde niet kon beantwoorden vanwege mijn leeftijd. Niet omdat hij geen gevoelens voor mij had maar omdat de buitenwereld het niet zou begrijpen. Ook dacht hij dat ik mogelijk nog niet toe was aan een relatie met een man van 20. Ik smeekte hem om mijn liefde te beantwoorden. Ik beloofde hem dat ik er aan toe was en dat ik het geheim zou houden. Hij stelde mij vragen over mijn ervaringen met jongens. Ik loog omdat ik me schaamde voor mijn totale gebrek aan ervaring. Ik zei hem dat ik al eerder een man had afgetrokken en gepijpt. Hij moet gemerkt hebben dat ik amper wist waar ik het over had. Ik had enkel stoere verhalen gehoord van andere, oudere, meiden. Hij zei dat hij meer zou willen van een vrouw waar hij verkering mee zou hebben. Hij zou dan ook willen neuken en alles wat erbij hoort. Ik deed alsof ik dat normaal vondt. Ik was bijna in paniek. Ik wilde zo graag zijn liefde dat ik alles ervoor over had. Ik stemde toe. Hij beloofde mij dat als ik kon regelen dat ik het weekend bij hem kon slapen dat hij dan verkering met mij zou willen. Ik loog tegen mijn moeder die sowieso al lang blij was dat ik een weekend niet thuis was want we hadden vaak ruzie.

Die vrijdag kwam ik met mijn weekendtas bij hem thuis. Hij zoende mij voor het eerst met tong. Mijn allereerste tongzoen. Daarna gingen we uit eten. Ik moest er ouder uitzien en droeg een te kort rokje en make-up. Na het eten kwamen we bij hem thuis. Ik moest de make-up af doen en me ontkleden. Toen ik in mijn ondergoed uit zijn badkamer kwam was hij naakt en had al een erectie. Ik schrok er van en werd verlegen. Hij trok mijn sprtbh uit (de enige bh die ik had want ik was nog plat) en glimlachte om de sokken in mijn bh. Dat hoefde niet voor hem zei hij maar het was lief van me. Hij deed mijn onderbroekje uit en hij vroeg of ik mijn schaamhaar had afgeschoren voor hem. Ik bekende dat ik het nog niet had. Hij glimlachte weer en zei me te tonen hoeveel ervaring ik met pijpen had. Ik wist niet wat ik moest doen en heel klungelig zoog ik zijn piemel. Af en toe ging hij te diep en kokhalste ik. Hij legde me uit dat hij verwachte dat ik zijn sperma zou inslikken. Ik was super angstig daarvoor. Ik had nog niet eens nagedacht over de zaadlozing tijdens het pijpen. Hij spoot mijn mond vol terwijl hij mijn hoofd vasthield. Ik slikte proestend en hoestend alles door. Ik moest het gemorste oplikken. Daarna likte hij mij tot verschillende orgasmes. Dat was het lekkerste gevoel uit mijn leven. Hierna heeft hij me ontmaagd. Het was pijnlijk maar toch voelde ik me er goed bij want hij verklaarde mij de liefde tijdens het neuken.

De volgende ochtend wilde hij weer seks. Ik had pijn en wilde het niet. Hij zei dat hij dan of mijn keel zou neuken of mijn kontgat. Ik was zijn verkering dus daar had hij recht op. Ik probeerde hem in mijn keel te nemen maar dat was te lastig dus pakte hij glijmiddel en heeft hij mij anaal ontmaagd. Zodra zijn eikel in me ging wilde ik stoppen. Ik huilde en smeekte hem te stoppen maar hij vertelde mij dat hij van me hield en verkrachte mijn anus zonder enige terughoudendheid. Hij deed het zo hard hij kon en ik merkte zijn ware aard voor het eerst. Hij was verzot op harde en vieze seks. Dit was nog niets ten opzichte wat ik de weken erop zou leren.

Ik had heel veel moeite met vooral mijzelf. Ik gaf mezelf de schuld. Ik ben er van overtuigd dat als ik niet had aangedrongen en doorgezet dat hij dan niets met mij zou hebben gedaan. Toch is het natuurlijk fout van hem dat hij mijn gevoelens negeerde en misbruik maakte van de situatie die ik aan hem had opgedrongen.

Terug naar overzicht
News
Vandaag worden er in ons land weer 100 vrouwen verkracht...
22 / 6 /2015

Ik zwijg niet meer
In België startte op 25 november 2013 een actie die zich specifiek tegen verkrachting van vrouwen richt.

Om de overheid tot actie aan te sporen roept de Vrouwenraad vrouwen op niet langer te zwijgen. Duizenden slachtoffers mogen niet in de kou blijven staan. En de daders moeten gestraft worden. 
[-]  Bent u een slachtoffer, laat dan van u horen. Dien klacht in bij de politie en doe uw verhaal anoniem via ikzwijgnietmeer.be. Want elke dag worden in ons land weer 100 vrouwen verkracht. En slechts 10 van hen dienen klacht in. 
[-]  Wilt u dit onrecht mee bestrijden, steun dan deze Belgische campagne voor een betere opvang, een goede begeleiding en meer respect voor de rechten van slachtoffers van verkrachting.
Teken de petitie

The Gap Is Mine!