NL - FR
een initiatief van

Je verhaal

Ik had hem online leren kennen. In het begin was hij heel lief en luisterde hij echt naar mij, daarom dacht ik dat hij anders was. Tot hij opeens ook wat vulgairder begon te sturen, maar ik was 15 en had het nog nooit gedaan. Op een dag (een paar maand later) was ik alleen thuis en nodigde ik hem uit. Het was niet mijn bedoeling om toen seks te hebben want ik had toen een knipperlichtrelatie met iemand anders. Ik wou hem gewoon beter leren kennen. Hij begon me daarintegen te kussen en zat aan mijn borsten en ik duwde hem weg en hij stopte toen. Hij vroeg wat er was en ik zei dat ik er nog niet klaar voor was. Hij zei oke en we keken weer verder naar de film. Nog geen 5minuten later begon hij me weer te kussen en zat met zijn hand in mijn broek en begon zijn broek al uit te doen en ik zei dat ik het niet wou maar hij deed gewoon verder.

Terug naar overzicht
News
Vandaag worden er in ons land weer 100 vrouwen verkracht...
22 / 6 /2015

Ik zwijg niet meer
In België startte op 25 november 2013 een actie die zich specifiek tegen verkrachting van vrouwen richt.

Om de overheid tot actie aan te sporen roept de Vrouwenraad vrouwen op niet langer te zwijgen. Duizenden slachtoffers mogen niet in de kou blijven staan. En de daders moeten gestraft worden. 
[-]  Bent u een slachtoffer, laat dan van u horen. Dien klacht in bij de politie en doe uw verhaal anoniem via ikzwijgnietmeer.be. Want elke dag worden in ons land weer 100 vrouwen verkracht. En slechts 10 van hen dienen klacht in. 
[-]  Wilt u dit onrecht mee bestrijden, steun dan deze Belgische campagne voor een betere opvang, een goede begeleiding en meer respect voor de rechten van slachtoffers van verkrachting.
Teken de petitie

The Gap Is Mine!