NL - FR
een initiatief van

Je verhaal

Hallo ik ben een meisje van 14jaar, ik ben deze vrijdag naar een schoolfuif geweest , heb niet zo veel gedronken 1glasje witte vodka . ik zat op een gegeven moment buiten met een vriendin te roken . ik lag op de grond en zij zat langs me tot er plots twee jongens afkwamen en begonnen te praten tegen ons . tot plots 1jongen me oppakte ik vroeg wat hij deed maar ik kreeg geen antwoord de andere jongen wandelde achter ons met mijn vriendin. De jongen gooide me ineens op de grond waardoor mijn knie begon te bloeden . ik begon echt bang te krijge en alles werd duizelig en wazig hij pakt men hoofd vast en trok zn broek omlaag en dwingde me hem te pijpen terwijl hij wist dat ik veertien was . na het pijpen riep ik om mijn vriendje. De verkrachter trok m'n rok omlaag en begon zijn penis erin te steken wat dus leide op seks ik durfde niet te roepen om hulp ik was te bang en geschokeerd daarna begon hij me anaal te pakken maar ik wou niet dus hij trok aan mn arm waardoor ik blauwe plekken kreeg ik durffe me nie meer te verzetten . de vriend was ineens weg en mijn vriendin ook ze waren hulp halen twee mensen die daar werkte hielpen me recht en brachten me naar een politie auto ze dachten dat ik dronken was maar besefte ietsje later dat ik getraumatiseerd was nu 3dagen erna ween ik me nog steeds kapot rn heb bang van alle jongens zelf mijn jongen ik was die zaterdagochtend ook naar het ziekenhuis gebracht waar ze amerlei testen deden en bloed trekte en mn kleren moest inleveren . nu zit de verkrachter van negentirn in de cel voorlopig maar hij beseft niet eens hoe hard hij mojn leven heeft verkloot l

Terug naar overzicht
News
Vandaag worden er in ons land weer 100 vrouwen verkracht...
22 / 6 /2015

Ik zwijg niet meer
In België startte op 25 november 2013 een actie die zich specifiek tegen verkrachting van vrouwen richt.

Om de overheid tot actie aan te sporen roept de Vrouwenraad vrouwen op niet langer te zwijgen. Duizenden slachtoffers mogen niet in de kou blijven staan. En de daders moeten gestraft worden. 
[-]  Bent u een slachtoffer, laat dan van u horen. Dien klacht in bij de politie en doe uw verhaal anoniem via ikzwijgnietmeer.be. Want elke dag worden in ons land weer 100 vrouwen verkracht. En slechts 10 van hen dienen klacht in. 
[-]  Wilt u dit onrecht mee bestrijden, steun dan deze Belgische campagne voor een betere opvang, een goede begeleiding en meer respect voor de rechten van slachtoffers van verkrachting.
Teken de petitie

The Gap Is Mine!